Peste 150 de locuri de muncă disponibile săptămâna aceasta

1394
1

Articole de la același autor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă propune, pentru săptămâna aceasta, 156 locuri de muncă. Persoanele interesate pot alege din numeroase domenii, pornind de la turism, până la agricultură. De altfel, cele mai multe locuri sunt disponibile în industria hotelieră și de alimentație publică. Se caută patru ajutori de ospătari, doi barmani, patru bucătari, 32 de cameriste de hotel, un lucrător bucătărie (spălător vase mari), doi chelneri sau ospătari, un patiser și o spălătoreasă lenjerie.
Persoanele fără calificare pot alege din cele 10 posturi de muncitori necalificați la ambalarea produselor solide și semisolide, patru posturi de muncitori necalificați la demolare clădiri, zidărie, mozaic, faianță, gresie, și 10 posturi de muncitori necalificați la întreținerea de drumuri, șosele, poduri și baraje. De asemenea, sunt propuse două locuri de muncitori pe plantații și amenajare zonă verde.
Agenții economici mai caută 20 de agenți de securitate, doi comisionari, doi confecționeri-asamblatori articole din carton, 10 consilieri financiar-bancari, doi dulgheri (exclusiv restau-ratori), cinci electricieni echipamente electrice și energetice, doi fierari betoniști, patru lăcătuși construcții metalice și navale, 13 lăcătuși mecanici, un lucrător comercial, un manager achiziții, doi polizatori, un reglator mașini de prelucrare mase plastice, o secretară, trei șoferi de autocamion sau mașină de mare tonaj, doi șoferi de autoturisme și camionete, cinci sudori manuali cu arc electric, cinci sudori și doi vânzători.

Comentează știrea

ristea
25 iulie 2012
sorin

tare

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 07 August 2010
Stire din Social : Asfaltare în dorul lelii
Pagina a fost generata in 1.7918 secunde