Ziua Delfinului la Vadu și Corbu cu Mare Nostrum

451
Mare Nostrum a organizat, anul acesta, Ziua Delfinului, la Vadu și Corbu. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 7 august, și s-a desfășurat în cadrul proiectului "Îmbunătățirea stării de conservare a biodiversității marine, din zona costieră românească, în special a delfinilor" (CONSDELFIROM).
Scopul evenimentului a fost de a crește gradul de informare și conștientizare a turiștilor și a comunității locale, cu privire la necesitatea protejării biodiversității marine, în special a celor trei specii de delfini, din Marea Neagră. Anul acesta, activitățile, din cadrul Zilei Delfinului, au constat în organizarea unui concurs de figurine în nisip și a unei campanii de informare și conștientizare a cetățenilor.
În cadrul campaniei, voluntarii Mare Nostrum i-au informat pe cetățeni, cu privire la necesitatea adoptării unui comportament responsabil față de biodiversitatea marină și față de zona costieră românească. Concursul de figurine, în nisip, s-a adresat turiștilor și comunității locale și a avut ca temă viețuitoarele marine. La final, au fost desemnați cinci câștigători, care au primit, pe lângă diplome, și bilete-cadou pentru vizitarea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii (Delfinariu).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 07 August 2010
Stire din Social : Asfaltare în dorul lelii
Pagina a fost generata in 1.7194 secunde