Peste 200 de locuri de muncă, vacante în județul Constanța

467

Articole de la același autor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța a oferit, pentru săptămâna 10-17 iunie, 214 locuri de muncă, în numeroase domenii. În continuare se caută personal pentru serviciile hoteliere și de alimentație publică pentru sezonul estival. Agenții economici din turism angajează un barman, 11 bucătari, 2 bucătari șef, 3 bufetieri, 14 cameriste de hotel, 17 lucrători bucătărie (spălători vase mari), 6 ospătari sau chelneri, 3 patiseri, 2 recepționeri de hotel, 1 șef de recepție hotel.
Se mai caută 7 agenți de intervenție, 2 asamblatori montatori profile de aluminiu și geam termopan, 1 casier, 13 îngrijitori spații verzi, un instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, un lăcătuș mecanic, un lăcătuș mecanic de întreținere și reparații universale, 8 lucrători comerciali, un preparator de semi-fabricație și preparate culinare, un tehnician compartiment securitate hotel, doi tâmplari universali, 30 de vânzători, 50 de vopsitori industriali și un zidar pietrar.
Pentru persoanele cu studii superioare oferta cuprinde 3 posturi de agenți comerciali, 10 de agenți de asigurare, 1 post de asistent manager, 2 consilieri economici, un dulgher – exclusiv restaurator, un electrician de întreținere și reparații, patru faianțari, 2 femei de serviciu, un garderobier, consilier/expert/inspector/referent/economist în economie generală, 1 director comercial, 1 director vânzări, 1 inginer căi ferate, drumuri și poduri, doi ingineri centrale nuclearo-electrice, 3 manageri și un șef de departament de mărfuri alimentare/nealimen-tare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6738 secunde