Peste 380 de locuri de muncă disponibile la AJOFM

623
Numărul locurilor de muncă disponibile crește de la o săptămână la alta. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța a anunțat, pentru această săptămână, 388 de locuri de muncă, cu peste 50 mai multe decât în perioada anterioară.
Angajatorii din domeniul agriculturii solicită 130 de muncitori necalificați, 12 mecanici agricoli și patru experți ingineri horticoli. În sectorul alimentației publice începe să se simtă apropierea sezonului estival, fiind căutate 20 de posturi de ajutor de ospătar, doi barmani, șase bucătari, doi bucătari șef, 19 cameriste de hotel, 11 ospătari și chelneri și patru recepționeri de hotel.
De asemenea, sunt solicitați 10 agenți de vânzări, 30 de consilieri financiar-bancari, trei consilieri în economie generală, un consilier în economia mediului, doi curieri și un manager pe relațiile cu furnizorii. Și pentru ingineri în diferite domenii oferta este destul de bogată. Se caută ingineri în autovehicule rutiere, ingineri în construcții civile, industriale și agricole și ingineri ecologi. Pentru șoferi de autocamion/mașină de mare tonaj sunt disponibile patru locuri, iar pentru șofer de autoturisme și camionete cinci locuri. În domeniul construcțiilor oferta de locuri de muncă cuprinde 10 posturi de dulgher și două posturi de dulgher restaurator, 10 - fierar betonist, doi - instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, câte un lăcătuș mecanic și lăcătuș mecanic de întreținere și reparații universale, doi maiștri construcții civile, industriale și agricole, un zidar pietrar și câte doi zidari rosar-tencuitor și zugravi-vopsitori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4597 secunde