Incredibil, dar adevărat:

Peste 500 de meri au fost tăiați illegal

297
În noaptea de joi spre vineri, 522 de meri, aparținând Stațiunii de Cercetare Pomicolă Băneasa, au fost tăiați de persoane rămase pentru moment neidentificate, a declarat, pentru NewsIn, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Christian Ciocan.
Potrivit lui Ciocan, oficialii Stațiunii de Cercetare Pomicolă Băneasa au sesizat, vineri dimineață, că merii plantați pe lotul situat la numărul 4 al străzii Ion Ionescu de la Brad, din sectorul 1, au fost tăiați cu drujba. Livada de meri este poziționată la o distanță de aproximativ 200 de metri în spatele unui supermarket, iar în planul de pază al Stațiunii de Cercetare Pomicolă Băneasa sunt trecute cinci posturi permanente. Cu toate acestea, niciunul dintre paznicii Stațiunii de Cercetare Pomicolă Băneasa nu a putut preciza cine a tăiat pomii, iar la inventariere au fost numărați 522  de meri culcați la pământ.
Cazul este cercetat de polițiștii Secției 2, până la această oră fiind audiate mai multe persoane pentru identificarea suspecților.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8497 secunde