Peste patru tone de gunoaie, strânse de pe valea portului, în Constanța

193
Peste patru tone de gunoaie, strânse de pe valea portului, în Constanța - pestepatrutone-1594117614.jpg

Articole de la același autor

Încă de la primele ore ale dimineții, echipe ale Direcției Gestionare Servicii Publice, Direcției Generale de Asistență Socială și ale Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție și angajații companiei de salubrizare au derulat o amplă acțiune de igienizare în zona porților 1 - 4 de acces în Portul Constanța. 


Au fost strânse peste 4 tone de gunoaie, cele mai multe dintre aceste provenind de la adăposturile improvizate în zona Porții 4, care au fost dezafectate. Spațiile de odihnă încropite găzduiau 13 de persoane din Timișoara și Cobadin, dintre care 7 erau minori. Minorii și 5 dintre adulții identificați își au domiciliul în localitatea Cobadin, iar un adult în Timișoara. 


Cei identificați în adăposturile improvizate au vârste cuprinse între 8 și 69 de ani și au fost trimiși în localitățile de domiciliu.


"Astfel de acțiuni au loc în permanență în municipiul Constanța! Exceptând adăposturile improvizate, foarte multe gunoaie au fost aruncate la întâmplare de cei care au trecut prin zonă. De aceea, încurajăm constănțenii să depună deșeurile în locurile special amenajate, iar cei care observă persoane ce aruncă gunoaiele pe domeniul public să apeleze cu încredere Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5487 secunde