Petiţie împotriva desfiinţării celor cinci vaporaşe din Constanţa

1261
2
Petiţie împotriva desfiinţării celor cinci vaporaşe din Constanţa - petitieimpotriva-1649094989.jpg

Articole de la același autor

Vestea că vaporaşele de la intrările în municipiul Constanţa şi din zona Gării CFR vor fi ridicate şi duse la fier vechi i-a contrariat pe mulţi constănţeni. Unii consideră că decizia autorităţilor locale este una adecvată şi că bătrânele nave ar trebui să dispară din peisajul urban, alţii spun că ele trebuie păstrate, fiind considerate simbol al oraşului.

Aşa a început să circule pe reţelele de socializare o petiţie în care cetăţenii își pot exprima părerea cu privire la desfiinţarea vaporaşelor. Campania, intitulată „Spune NU desfiinţării vaporaşelor simbolice din Constanţa” a fost iniţiată de Ştefania Constantin, iar, în mai puţin de 24 de ore, a fost semnată de peste 700 de persoane. „Sunt un simbol al oraşului-port Constanţa şi aşa trebuie să rămână. Cerem reabilitarea lor! Mi-e dor de Constanţa, Constanţa mândră şi frumoasă. Cea mai invidiată de alte oraşe, de aceea îmi e dor. Am fi putut avea totul, dar nu mai avem nimic pentru că în loc să reparăm aruncăm totul şi nu punem nimic în loc”, scrie iniţiatoarea campaniei. Potrivit acesteia, „valoarea vaporaşelor este una sentimentală atât pentru locuitorii oraşului Constanţa, cât şi pentru turişti”. 



Comentează știrea

Bulă
5 aprilie 2022
Woow

Rușii au tancuri și statuile lui Lenin, noi avem vapoarele lui Mazăre. Pe când și statuia lui. ?

Decebal
7 aprilie 2022
Ce facem cu vaporasele ?

Sa discutam economic .Care este pretul net al demolarii vaporaselor :COSTUL LUCRAII-PRETUL FIERULUI VECHI VALORIFICAT .Daca este important pentru bugetul orasului , datorita nevoilor rezultate din criza pe care o traversam , sa mai asteptam. Apoi , la vremuri mai bune , sa consultam cetatenii.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5724 secunde