Plantările de crizanteme continuă, săptămâna aceasta, în Parcul Tăbăcărie

292
Plantările de crizanteme continuă, săptămâna aceasta, în Parcul Tăbăcărie - plantari-tabacarie-1698140282.jpeg

Articole de la același autor

Amenajarea spațiilor verzi continuă, săptămâna aceasta, cu plantarea a mii de crizanteme în Parcul Tăbăcărie. Echipele municipalității și ale prestatorului de servicii vor continua acțiunea de plantare și în alte zone din municipiul Constanța. Este vorba despre zonele Dacia, Trocadero, Casa de Cultură, Centru de Scafandri, Parc Arheologic, Poarta 2, Capitol, bulevardul Mamaia și bulevardul Aurel Vlaicu.

Crizantemele își păstrează vitalitatea până toamna târziu, chiar și când vine bruma. Se greblează, de asemenea, frunzele și crengile uscate, se transportă resturile vegetale și se mătură aleile din parcuri sau din cartiere (șoseaua Mangaliei, Abator, Tomis I, Tomis 3, Brotăcei, Far, Poarta 6, CET, Termele Romane, Justiției, Celulozei, Compozitori, Brătianu etc.). De asemenea, se strâng gunoaiele din oraș. Totodată, se efectuează lucrări de toaletare arbori și se îngrijesc corespunzător florile plantate anterior în oraș.

„Ne dorim să avem un spațiu verde și îngrijit, însă pentru a se ajunge acolo este nevoie de multă muncă și de eforturi comune atât din partea Primăriei municipiului Constanța cât și a cetățenilor.

Protejarea mediului și menținerea curățeniei nu ar trebui să fie doar o responsabilitate a autorității publice locale, ci și a fiecărui constănțean. Fiecare mic gest al nostru contează, de la reciclarea deșeurilor, depozitarea acestora în locuri special amenajate până la plantarea de flori sau arbuști ori întreținerea spațiilor verzi din zona de rezidență, precum și respectarea normelor de conviețuire socială.

Vă rugăm să protejați plantele și spațiul verde, iar în situația în care constatați acte de vandalism sau de sustragere a materialului dendrologic să nu asistați impasibili la aceste fapte antisociale și să sesizați acest lucru la numerele de telefon 0241.55.00.55 - Dispecerat Primăria Constanța și 0241.484205 și 0341.922 - Direcția Generală Poliția Locală Constanța”, transmit reprezentanții municipalității.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4967 secunde