Platformă pentru programări online, la Primăria Constanţa

201
Platformă pentru programări online, la Primăria Constanţa - platforma1-1631798491.jpg
Autorităţile locale din Constanţa au lansat, joi, 16 septembrie, o platformă de programări online, pentru cei care au de depus documente pentru diverse tipuri de solicitări, la sediul primăriei, situat în incinta City Park Mall.

Astfel, platformelor pentru Cereri şi Sesizări, li se adaugă şi serviciul pentru Programări online. Aceasta poate fi accesată la adresa https://programari.primaria-constanta.ro/, unde trebuie creat cont de utilizator sau poate fi folosit contul deja creat pe sesizări și cereri online și puteți efectua programări pe diverse categorii de solicitări. După efectuarea programării, veți primi un număr de ordine și o cheie unică de control pe adresa dumneavoastră de e-mail.

„Este important ca persoana care efectuează programarea să prezinte la ghișeu toate documentele menționate informativ la momentul programării care se realizează pentru fiecare solicitare în parte. Primăria municipiului Constanța continuă astfel procesul de digitalizare în cadrul instituției şi vine în sprijinul cetățenilor cu servicii publice online ușor de folosit, pentru a-i ajuta să economisească timp”, precizează reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3697 secunde