Ploaie și frig, toată săptămâna, la Constanța

1390
Primăvara este extrem de capricioasă la Constanța. A ascuns soarele cu nori grei și a adus ploi reci și temperaturi extrem de scăzute. Vremea închisă ne-a ținut în casă în week-end și va rămâne toată săptămâna deasupra Constanței.
Nicio șansă de încălzire în zilele următoare. Abia spre sfârșitul săptămânii încep să mai crească temperaturile, dar soarele va arăta destul de rar și scurt. Vor predomina ploile, iar maximele abia vor depăși 10 grade Celsius.
Astăzi, vom mai avea parte de ceva averse de ploaie, abia la noapte se vor mai risipi norii. Temperaturile se vor situa între 4 și 8 grade Celsius. Mâine, 5 aprilie, va fi parțial înnorat, vântul va bate slab până la moderat, iar mercurul termometrelor va oscila între 4 și 13 grade Celsius. Miercuri va ploua din nou și se va mai răci puțin, iar vântul va crește în intensitate.
Joi și vineri, 7 și 8 aprilie, perioadele însorite vor alterna cu cele de ploi răzlețe. Totuși, maximele vor ajunge la 16 grade Celsius. Nici pentru week-end-ul următor nu vă faceți planuri prea mari, căci cerul se anunță din nou parțial înnorat, iar vântul va bate destul de puternic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 11 Februarie 2010
Stire din Social : Se topește zăpada, vin ploile
Pagina a fost generata in 0.275 secunde