Ploi răzlețe și maxime de 20 de grade Celsius, astăzi, la Constanța

115
Ploi răzlețe și maxime de 20 de grade Celsius, astăzi, la Constanța - ploirazlete-1400086186.jpg

Articole de la același autor

Vremea ne mai ține în suspans și astăzi, cu câțiva nori și ceva averse, după care se îndreaptă și redevine caldă și însorită.

La Constanța, cerul este variabil, cu înnorări temporare și averse răzlețe de ploaie spre după-amiază. Vântul se mai domolește și el, iar maxima termică mai urcă puțin, până spre 20 de grade Celsius. La noapte, se va însenina și vântul doar va mai adia ușor. Termometrele vor indica minimum 9 grade.

Mâine iese, în sfârșit, soarele. Va fi senin și valorile termice se vor încadra între 10 și 19 grade. Și în week-end, va fi cald și frumos, dar de săptămâna viitoare vor mai apărea câțiva nori.

În restul țării, astăzi, vremea se menține în general instabilă și răcoroasă în cea mai mare parte a țării. Mai ales ziua, înnorările vor fi temporar accentuate și vor fi averse și descărcări electrice în vestul, sud-vestul, centrul și nordul țării și pe arii restrânse în celelalte regiuni. Cantitățile de apă vor mai depăși 20 - 25 de litri pe metru pătrat local, la munte, precum și în Moldova, Transilvania, Crișana, Banat, vestul și nordul Olteniei și izolat în rest.

Vântul va avea intensificări în majoritatea zonelor, cu precădere în cursul zilei. În zona montană înaltă, trecător, vor fi precipitații mixte. Temperaturile maxime vor fi de la 10 grade în Oltenia până la 23 de grade în Dobrogea, iar cele minime se vor încadra între 4 și 13 grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1687 secunde