Ploi și maxime de 7 grade Celsius, astăzi, la Constanța

2329
Ploi și maxime de 7 grade Celsius, astăzi, la Constanța - vreme-1416507801.jpg

Articole de la același autor

Toamna și-a scos armele și ne-a arătat ce poate, dar se pare că predă ștafeta iernii, care este pregătită să intervină. Vine gerul și nu este exclus ca, în curând, să avem și ceva ninsori.

Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat, vântul suflă cu putere, dinspre nord-vest și sunt așteptate averse de ploaie. Maxima termică va atinge 7 grade Celsius. La noapte, norii se vor mai risipi și ploile vor continua. Termometrele vor indica minimum 2 grade.

Sâmbătă, precipitațiile dispar, dar ajunge la noi un val de aer foarte rece. Temperaturile vor coborî semnificativ, atât pe timpul zilei, cât și noaptea, când se vor înregistra minimum 0 grade. Duminică, va fi parțial înnorat, dar va fi și mai ger, cu valori cuprinse între -1 și 4 grade. Abia spre sfârșitul săptămânii viitoare mai cresc puțin temperaturile, dar numai pe timpul zilei, când va fi predominant senin.

Și în restul țării, vreme continuă să se răcească ușor. Cerul este mai mult noros. Îndeosebi în prima parte a intervalului va ninge în Carpații Orientali și Meridionali și pe arii mai restrânse în restul zonei montane, vor fi precipitații mixte în Moldova și estul Transilvaniei, iar în Muntenia, Dobrogea și cu totul izolat în rest, vor predomina ploile.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile sud-estice și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade în nordul Moldovei și 12...13 grade în Oltenia, iar cele minime se vor situa între -3 și 4 grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3922 secunde