Pofticioșii de pește și de fructe de mare au motiv de bucurie! Un nou festival dedicat gastronomiei pescărești are loc la Constanța

1013
Pofticioșii de pește și de fructe de mare au motiv de bucurie! Un nou festival dedicat gastronomiei pescărești are loc la Constanța - festival-1685720442.jpg

Articole de la același autor

În perioada 15-18 iunie, la Pavilionul Expozițional din Constanța se va desfășura primul festival dedicat tradițiilor și gastronomiei pescărești.


Evenimentul reunește producători de profil, cherhanale și restaurante cu specific pescăresc, dar și renumiți maeștri bucătari.


“Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești este un proiect pe care personal l-am dorit cu ardoare, iar promisiunea este de a oferi o experiență completă tuturor celor care apreciază rețetele autentice dobrogene și iubesc folclorul și tradițiile noastre populare.


Cu speranța că acest festival va bucura locuitorii din Constanța, atrăgând un public numeros și aducând un plus de farmec și energie în viața culturală și socială a județului nostru, mulțumesc colaboratorilor mei pentru sprijinul total pe care l-am primit în organizarea acestui eveniment. Sperăm să continuăm să organizăm cât mai multe evenimente în această formula”, a declarat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.


Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Constanţa alături de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța și Asociația Patronală RESTO Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.501 secunde