Polei, la noapte, la Constanța. Drumarii recomandă să nu plecați la drum

1395
Polei, la noapte, la Constanța. Drumarii recomandă să nu plecați la drum - polei-1548515992.jpg

Articole de la același autor

Drumarii din Constanța acționează în această perioadă pentru menținerea șoselelor curate, în ciuda vremii nefavorabile. "Având în vedere prognoza meteorologică pentru această noapte care anunță din nou condiții nefavorabile și noi depuneri de polei, rugăm conducătorii auto să se informeze cu privire la starea drumurilor înainte să pornească

la drum, să aibă autovehiculul echipat corespunzător și să conducă preventiv!", au transmis reprezentantii Direcției Regionale de Drumuri si Poduri Constanta.

Potrivit acestora, drumarii și autoutilajele D.R.D.P. Constanța patrulează și acționează permanent, astfel încât traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naționale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2047 secunde