Poliţiştii locali constănţeni, campanie de informare pe străzile din centrul municipiului

102
Poliţiştii locali constănţeni, campanie de informare pe străzile din centrul municipiului - xpolitistiilocali-1646916431.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice desfășoară, zilele acestea, o campanie de informare privind circulația rutieră în zona centrală a Constanței, în special pe strada I.G. Duca.

Pe segmentul de drum cuprins între strada Țepeș Vodă și bulevardul Mamaia șoferii nu mai pot opri sau staționa și de aceea oamenii legii vin în sprijinul acestora pentru a le aduce la cunoștință noile măsuri instituite.

De săptămâna viitoare, conducătorii auto care nu respectă semnificația indicatoarelor rutiere vor fi sancționați contravențional cu puncte de amendă și puncte de penalizare.

„Recomandăm participanților la trafic să conducă preventiv și să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră. Cetățenii sunt rugați să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241/484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail [email protected]”, precizează reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3153 secunde