Polițiștii refuză amendarea persoanelor care nu poartă mască. Sindicatul Europol: ”Reacționăm la nepăsarea guvernului”

1602
2
Polițiștii refuză amendarea persoanelor care nu poartă mască. Sindicatul Europol: ”Reacționăm la nepăsarea guvernului” - politisti-1641483428.jpg

Articole de la același autor

Polițiști din întreaga țară anunță că nu vor aplica amenzi, ci doar avertismente, persoanelor care nu poartă mască de protecție în spațiile închise și în cele publice, în semn de protest. Astfel, polițiștii pun presiune pe autorități să respecte legea salarizării.


„Reacționăm la nepăsarea guvernului de a respecta legea salarizării. Este evident că și polițiștii vor munci în măsura în care sunt plătiți. Atâta timp cât suntem plătiți la nivelul anului 2018, rămânând două tranșe restante din legea salarizării, nici polițiștii nu mai sunt dispuși să fie sacrificați de serviciu când vine vorba de aplicarea legii salarizării.

Săptămâna trecută am văzut că au fost fonduri, și vor fi sume impresionante de bani, ca medicii de familie să primească 50 de lei pentru fiecare pacient pe care îl testează cu test PCR. Ne punem întrebarea dacă în realitate chiar nu sunt bani sau nu sunt bani pentru polițiști de fapt.”, a declarat Cosmin Andreica, liderul Sindicatului Europol.

Potrivit Antena3.ro în luna decembrie a anului trecut, polițiștii din toată țara au ieșit în stradă pentru a cere autorităților să respecte legea 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.


Comentează știrea

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5048 secunde