Poluare extremă în Bucureşti şi Ilfov. Comisarul-şef al Gărzii de Mediu, chemat de urgență pentru explicații

266
Poluare extremă în Bucureşti şi Ilfov. Comisarul-şef al Gărzii de Mediu, chemat de urgență pentru explicații - poluare-1676366287.jpg

Articole de la același autor

Liderul USR Cătălin Drulă anunţă marţi, într-o postare, o poluare extremă în Bucureşti şi Ilfov în această dimineaţă şi precizează că USR va chema azi de urgenţă pe comisarul-şef al Gărzii de Mediu să vină în Parlament la Comisia pentru Mediu să dea explicaţii, scrie stiripesurse.ro


”Poluare extremă în Bucureşti şi Ilfov în această dimineaţă. Ca de obicei, tăcere din partea autorităţilor”, scrie Drulă pe Facebook.


Platforma pentru măsurarea calităţii aerului din Bucureşti aerlive.ro a înregistrat, marți dimineața, un nivel „foarte ridicat” al poluării în Capitală, în special în zonele: Piața Rahovei și Prelungirea Ghencea.

„Bucureștiul s-a înroșit pentru Valentines Day. Începând cu ora 19.00 pe 13 februarie senzorii au detectat valori în creștere a particulelor în suspensie. Din datele senzorilor, cel mai afectat este N-V capitalei, dar, după cum se observa, nicio zona nu a scapat de poluare. Datele din rețeaua națională par să confirme episodul de poluare, care a continuat dimineață”, se arată în postarea de pe Facebook a celor de la Aerlive.



Sursa foto/date: Airly


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6722 secunde