Popas de lectură amenajat în Parcul Tăbăcărie

301

Articole de la același autor

Administrația publică locală a anunțat înființarea, începând de sâmbătă, 23 aprilie, cu prilejul celebrării Zilei Internaționale a Cărții, a unui colț de lectură în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie.

„Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța a amenajat un Popas de lectură în incinta parcului de distracție - spațiu dedicat relaxării și cititului în aer liber. Vizitatorii se vor putea delecta citind sau răsfoind din cele câteva zeci de volume pentru toate vârstele, care sunt găzduite pe rafturile celor trei mini – biblioteci urbane: cărți pentru cei mici, beletristică, istorie, dicționare, enciclopedii sau diverse cărți practice. Rafturile cu cărți sunt amplasate în spatele scenei, în capătul aleii care duce spre Poarta 3 (dinspre lacul Tăbăcărie). Cititorii sunt rugați să aibă grijă de cărți, iar după parcurgerea lor, să le așeze înapoi pe raft.

Orice vizitator al parcului care va dori să contribuie la fondul de carte al bibliotecii în aer liber este așteptat să doneze, lăsând cărțile pe rafturile din zona dedicată.

Prin acest proiect cultural - educativ, RAEDPP Constanța, administratorul parcului de distracție, urmărește apropierea comunității locale spre lectură”, se arată în comunicarea autorității locale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7477 secunde