Poșta Română lansează un nou serviciu online

117
Poșta Română lansează un nou serviciu online - postaromanacuunpasmaiaproapedepr-1522138224.jpg

Articole de la același autor

Poșta Română a lansat un nou serviciu care oferă clienților posibilitatea să trimită etichete tip timbru, personalizate cu propriile imagini, direct de pe site-ul companiei. Plata serviciului MyMark se va face online, utilizând cardul bancar.


Noul serviciu este disponibil pe site-ul www.posta-romana.ro, secțiunea MyMark, unde expeditorul va încărca fotografia preferată, va vizualiza poziționarea pe coală a etichetelor tip timbru și va completa datele sale și ale destinatarului. Clientul va plăti serviciul tot online, prin intermediul cardului bancar și va primi factura pe adresa de e-mail comunicată. Plata se efectuează în condiții de maximă siguranță, prin intermediul platformei de plăți online pe care Poșta Română o pune la dispoziția clienților.


Serviciul MyMark oferă clienților, companii sau persoane fizice, posibilitatea de a utiliza imagini personalizate la diferite ocazii, în comunicarea curentă cu partenerii de afaceri, cu ocazia unor evenimente importante din viață, invitații de nuntă, invitații de botez, dar și în alte ocazii. 


Etichetele tip timbru create pe site vor fi transmise electronic, în mod automat, către Sucursala Fabrica de Timbre unde, după confirmarea plății, se efectuează operațiunile de tipărire pe suport fizic, sortare și introducere a trimiterilor MyMark în rețeaua poștală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 21 Septembrie 2017
Stire din Economie : Poșta Română se modernizează!
Pagina a fost generata in 0.5741 secunde