Poșta Română livrează trimiterile extracomunitare la domiciliul clienților

202
1
Poșta Română livrează trimiterile extracomunitare la domiciliul clienților - colete-1378046349.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi, Compania Națională Poșta Română va livra trimiterile extracomunitare adresate persoanelor fizice domiciliate în București și județul Ilfov la domiciliul clienților, ca urmare a procesului de vămuire centralizată, în urma obținerii de către Poșta Română a Autorizației de Comisionar în vamă, care desfășoară activități de curierat rapid. 

Toate operațiunile de declarare la vamă vor fi efectuate de către Poșta Română, pe lângă Biroul Vamal "București Poștă". Ulterior punerii în liberă circulație a trimiterilor poștale sosite din străinătate, eventualele taxe vamale și / sau TVA vor fi achitate, pe bază de factură, în momentul livrării trimiterii la domiciliul clientului. 

Distribuirea trimiterilor poștale sosite din spațiul extra-comunitar pentru persoanele fizice domiciliate în București și județul Ilfov se va face și în cadrul Oficiului poștal nr. 6, din București, ulterior datei de 30 august 2013, până la finalizarea stocurilor de trimiteri rămase în sold. 

Comentează știrea

christian louboutin shoes for men
28 februarie 2014
christian louboutin shoes for men

christian louboutin black ron ron Stiri Social : Poșta Română livrează trimiterile extracomunitare la domiciliul clienților | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin shoes for men http://ankdistributions.co.in/images/christian-louboutin-black.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4932 secunde