Pregătiri pentru vară: ce încălțăminte luăm la piscină și plajă

102
Pregătiri pentru vară: ce încălțăminte luăm la piscină și plajă - untitled-1658988031.jpg

Articole recomandate

Pentru a vă deplasa liber prin oraș, pantofii sport sunt încă la modă. Pentru piscină și plajă, însă, optăm de obicei pentru o pereche de sandale de damă sau șlapi de damă atunci când suntem în vacanță. Când vine vara, este disponibilă o gamă întreagă de încălțăminte pentru piscină și plajă. Pentru a fi la modă și pentru a arăta cât mai bine, trebuie să vă încălțați cu cel mai bun model de pantofi casual. Înainte de a cumpăra sandale de damă, inclusiv șlapi din plastic, există anumite criterii de luat în considerare. Acest lucru nu se limitează la mărime, culoare sau preț, ci trebuie să se vadă îndeaproape materialul de fabricație al produsului, utilitatea acestuia (pantofi de apă, pantofi sport, pantofi de mers pe jos), aspectul său.

De ce pantofi speciali pentru piscine și plaje?

Picioarele sunt părțile care vin în contact direct cu solul. Încălțarea unui pantof de piscină protejează piciorul de infecțiile microbiene, inclusiv de veruci. În plus, previne ca piciorul să fie străpuns de un obiect ascuțit căzut pe jos. Dacă talpa are o proprietate antiderapantă, încălțămintea previne riscul de alunecare. Dacă nu, cel puțin purtarea încălțămintei contribuie la prevenirea unui astfel de pericol.

Cu toate acestea, principalul motiv pentru a purta un pantof de piscină și plajă este confortul pe care îl oferă acest tip de pantof. Toți pantofii de apă sunt ușori, foarte respirabili și, prin urmare, confortabili. Cele mai multe dintre ele, inclusiv șlapi de damă sau sandale de damă, lasă călcâiul liber, spre deosebire de pantofii cu tocuri închise. De asemenea, beneficiază de ventilație naturală, ceea ce vă permite să scăpați de riscul de transpirație a picioarelor.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că pantofii de apă sunt adevărate accesorii de modă. La fel ca un costum de baie sau o ținută de plajă, bărbații și femeile înotătoare visează la un pantof care să le ofere un stil casual și atractiv. Negru, alb, albastru sau orice altă culoare, pentru a sta întins pe nisip, alegerea este vastă. Nu numai că talpa lor ar trebui să asigure un confort optim, dar și partea superioară ar trebui să fie concepută astfel încât să aibă un aspect modern.

Cum să vă alegeți pantofii de piscină și de plajă?

Dacă doriți să mergeți liber pe nisip sau pe podeaua unei piscine, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă încălțați cu pantofi acvatici sau aquashoes. Cu toate acestea, găsirea celui mai bun model de pantofi de piscină și de plajă necesită o anumită cantitate de cunoștințe. Prin urmare, există diverși parametri care trebuie luați în considerare înainte de a face o achiziție.

O talpă confortabilă

Confortul este cuvântul cheie pentru pantofii de vacanță. Cu alte cuvinte, "vacanță" înseamnă întotdeauna "confort", la care se adaugă alte cuvinte de vară, cum ar fi apă, nisip, plajă și soare. Pentru a asigura cel mai bun confort posibil pentru picior, talpa trebuie să fie confecționată dintr-un material ușor, flexibil și cu memorie. Greutatea sa ușoară oferă picioarelor un sentiment de libertate necondiționată, în timp ce flexibilitatea sa oferă o stare mai moale pentru picior. În ceea ce privește proprietatea sa de "spumă cu memorie", aceasta oferă posibilitatea de a fi termosensibilă, ceea ce permite, prin urmare, o relaxare maximă.

O parte superioară respirabilă

Pentru a evita condițiile de igienă precare, inclusiv riscul de proliferare micotică în cazul umezelii între degetele de la picioare, partea superioară a pantofului trebuie să asigure o mai bună ventilație a piciorului. În cazul în care plasticul nu garantează această proprietate, trebuie să fie perforat, așa cum este cazul unor sandale de damă sau șlapi de damă. Diferite tipuri de saboți au, de asemenea, această caracteristică. Piciorul este bine ventilat, iar riscul de transpirație este redus considerabil.

Ce material ar trebui să fie folosit pentru a proiecta un pantof de apă?

Bumbacul natural, cu excepția cazului în care este combinat cu un polimer plastic, nu este recomandat. Nu este rezistent la apă și este dificil de întreținut. Pielea este ușor de întreținut, dar, fără un strat de acoperire, se deteriorează ușor în contact cu apa. Cea mai bună alternativă este plasticul EVA injectat sau EVA cauciucat. Acestea sunt flexibile, ușoare și durabile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.658 secunde