Premii în bani pentru seniorii Constanței

250
Premii în bani pentru seniorii Constanței - premiiinbanipensionari-1598372270.jpg

Articole de la același autor

Primăria Constanța îi premiază la domiciliu pe seniorii care au împlinit 80 și 90 de ani, precum și pe cei care aniversează 50 de ani de la căsătorie.

"Din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentele de celebrare a bunicilor organizate în cadru festiv nu au mai putut avea loc, astfel că echipele municipalității distribuie premiile bănești direct la domiciliul beneficiarilor", explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Diana Sobaru.

În această săptămână, sunt premiate persoanele care au depus documentele în perioada 5 - 17 august 2020. Seniorii Constanței primesc din partea municipalității 300 de lei pentru împlinirea vârstei de 80 de ani și pentru aniversarea a 50 de ani de căsătorie și 500 de lei pentru împlinirea vârstei de 90 de ani.

Pentru a intra în posesia sumelor, beneficiarii trebuie să trimită pe adresa de mail [email protected] o cerere tip, o copie conform cu originalul a certificatului de naștere, o copie conform cu originalul a cărții de identitate și o copie conform cu originalul a certificatului de căsătorie- pentru cei care aniversează 50 de ani de căsătorie.

În situațiile în care doriți să depuneți la ghișeu documentele, o puteți face la Centrul de Informare pentru Cetățeni, din incinta City Park Mall, etajul I, aripa nouă, în zilele de luni, marți, miercuri, vineri între orele 8.30 și 16.30, iar în zilele de joi, între orele 8.30 și 18.30.

Pentru relații suplimentare, puteți apela Centrul de Informare Cetățeni la numărul de telefon 0241.485.533.

Atenție, însă, cererile nu se primesc înainte de data aniversării, iar pentru cupluri este necesar ca ambii soți să fie în viață. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1141 secunde