Prima ediție Sunscreen Film & Arts Festival vă ispiteşte cu cele mai așteptate producții cinematografice

170
Prima ediție Sunscreen Film & Arts Festival vă ispiteşte cu cele mai așteptate producții cinematografice - sunscreen2-1660910602.jpg
Un nou festival de amploare se va desfăşura la Constanţa, în perioada 8- 11 septembrie. Evenimentul este finanţat de Primăria Municipiului Constanţa, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Constanţa şi va aduce în fața publicului de la malul mării cele mai așteptate producții cinematografice românești ale anului, alături de regizori și actori, dar și filme internaționale precum „Ticket to Paradise”, o comedie romantică în distribuţia căreia îi veţi putea admira pe Julia Roberts și George Clooney.

Prima ediție a Sunscreen Film & Arts Festival propune 30 de evenimente, care constau în proiecții de film, cine-concerte și concerte, atât în spații outdoor, unele în piața Ovidiu, pe plaja Reyna, altele la Teatrul de Vară Soveja, cât și indoor, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” și la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța.

Astfel, Piața Ovidiu se va transforma timp de patru zile în punctul central al festivalului, un adevărat cinema în aer liber. Aici vor fi instalate un ecran imens și locuri pentru 1.500 de spectatori. Menţionăm că accesul la evenimentele „Sunscreen” din Piața Ovidiu și plaja Reyna va fi gratuit.

Tot în cadrul acestui eveniment va avea loc și avanpremiera lungmetrajului „Teambuilding”, scris de Alex Coteț și regizat de Matei Dima și Cosmin Nedelcu (Micutzu), o comedie spumoasă despre viața în corporație și provocările construirii unei cariere. Apoi, Mircea Bravo, unul dintre cei mai urmăriți entertaineri/comedianți din România, va veni la acest festival cu avanpremiera primului său film, „Mirciulică”. Acțiunea filmului se petrece într-un orășel transilvănean și urmărește întâmplările din viața personajului Mirciulică din momentul în care acesta pică la examenul de admitere în Magistratură.

Festivalul va aduce la Constanța și cele mai noi și premiate filme românești ale sezonului. În plus, programul include și filme internaționale așteptate de public. Totodată. „Sunscreen” propune și două cine-concerte extraordinare pentru prima ediție: „Nosferatu”, capodopera horror semnată de legendarul regizor F.W. Murnau în 1922, care va rula în aer liber la Teatrul de Vară Soveja acompaniată live de artiști constănțeni, pe muzica originală compusă de Simona Strungaru, care va și dirija concertul. Desigur, publicul va avea parte de multe alte surprize. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4016 secunde