Primăria Cogealac, sancționată din nou de comisarii Gărzii Naționale de Mediu

414
Primăria Cogealac, sancționată din nou de comisarii Gărzii Naționale de Mediu - primariacogealac-1624290785.jpg

Articole de la același autor

Autorităţile din comuna Cogealac nu au făcut curăţenie după vizita reprezentanţilor Gărzii de Mediu şi au fost amendate din nou. „Măsurile stabilite de comisarii constănțeni ai Gărzii Naționale de Mediu, ca urmare a controlului efectuat la sfârșitul lunii aprilie pe raza UAT Cogealac nu au fost rezolvate. Astfel, s-a aplicat sancțiune contravențională cu amendă în valoare de 15.000 lei și s-au dispus mai multe măsuri cu referire la desființarea depozitelor neorganizate de deșeuri din comună și salubrizare a localităților componente”, explică comisarul şef al Gărzii de Mediu Constanţa, Steluţa Popescu.

Cu ocazia verificărilor de la începutul lunii iunie și a constatărilor realizate de comisarii Gărzii Naționale de Mediu, Primăria Comunei Cogealac a primit o amendă de 70.000 lei, pentru nerealizarea măsurilor stabilite la controlul anterior.

Totodată, Serviciul Local de Salubrizare al Comunei Cogealac a fost sancționat cu amendă de 50.000 lei pentru nerespectarea condițiilor din autorizația de mediu. Deșeurile menajere colectate de pe raza comunei au fost depozitate pe platforma de sortare a deșeurilor reciclabile, acestea nu au fost transportate la un depozit ecologic de deșeuri. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1898 secunde