Prințul Harry nu vrea mai mult de doi copii. Care este motivul

287
Prințul Harry nu vrea mai mult de doi copii. Care este motivul - printul-1564556196.jpg

Articole recomandate

Prințul Harry, duce de Sussex și nepot al reginei Elisabeta II-a, a declarat că el și soția sa, Meghan, nu vor avea mai mult de doi copii, deoarece sunt îngrijorați de soarta mediului înconjurător, într-un articol publicat marți de ediția britanică a revistei Vogue, informează DPA.

Ducele de Sussex a discutat despre mediul înconjurător, responsabilitate și schimbările climatice cu experta în primatologie Jane Goodall într-un interviu acordat pentru numărul din septembrie al celebrei reviste de modă, la realizarea căruia a colaborat și soția lui, Meghan, în calitate de editor-invitat.

Prințul Harry a dezvăluit că nașterea primului său copil, Archie, care a venit pe lume în luna mai, i-a dus "conexiunea și dragostea față de natură la un nou nivel".

În timp ce își preciza intenția de a avea mai mult de un copil, Harry a fost întrerupt de Jane Goodall, care l-a sfătuit să nu aibă totuși "prea mulți".

"Doi, maximum", a răspuns prințul britanic, înainte de a-și exprima îngrijorarea pe care o resimte față de soarta generațiilor viitoare.

"Mereu m-am gândit: acest loc este împrumutat. Și, cu siguranță, fiind inteligenți așa cum suntem noi toți și evoluați cum ar trebui să fim cu toții, ar trebui să putem lăsa ceva mai bun în urmă pentru generația viitoare", a precizat el.

Atât Jane Goodall, cât și ducele de Sussex consideră că starea actuală a mediului este deja "terifiantă".

"Câte indicii trebuie să ne mai ofere natura înainte de a afla și de a înțelege pagubele și distrugerea pe care le provocăm?", s-a întrebat prințul britanic.

În același interviu, prințul Harry a discutat și despre prejudecățile existente în societate și despre modul în care comportamentul uman este determinat de mediu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6266 secunde