Probleme de cuplu are românilor, cauzate de problemele de la serviciu

344
61% dintre angajații români recunosc că viața de cuplu le este afectată de insatisfacția de la locul de muncă. Acest lucru reiese din cel mai recent sondaj realizat de BestJobs, care a încercat să afle cât de mult este influențată viața personală a angajaților de relațiile și atmosfera de la locul de muncă, precum și modul în care activitatea profesională și viața personală pot fi îmbinate.
Peste 38% dintre respondenți au declarat că stresul la serviciu le afectează relația cu partenerul, frustrările generate de insucces în viața profesională răsfrângându-se asupra vieții de cuplu. Alți peste 23% dintre cei intervievați au răspuns că solicitările jobului îi fac să neglijeze relația cu partenerul.
Cu toate acestea, 39% din angajații cuprinși în studiu susțin că nu sunt afectați de atmosfera, tensionată sau nu, de la locul de muncă. Dintre aceștia, peste 30% de procente reușesc să își separe viața profesională de cea personală.
De asemenea, la întrebarea "Ai lucra de acasă dacă ți s-ar permite acest lucru?" peste 73% din subiecți au răspuns că ar lucra de acasă, cel puțin ocazional. Ceilalți consideră că pentru a rămâne competitiv trebuie să interacționeze față în față cu alți colegi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6952 secunde