Proconsul încheie stagiunea Teatrului de vară Jupiter

91
Proconsul încheie stagiunea Teatrului de vară Jupiter - pro-1441025573.jpg

Articole de la același autor

Și în acest sezon estival, Teatrul de Vară Jupiter a continuat seria spectacolelor de teatru și a concertelor senzaționale la mal de mare, oferind turiștilor din stațiunile limitrofe o variantă de petrecere a timpului liber într-un mod cât mai relaxant.

Până pe 3 septembrie, când este programat ultimul concert din stagiune, la Teatrul de vară din Jupiter urmează o ultimă serie de spectacole.

Joi, 27 august, Proconsul revine pe scena teatrului, iar vineri, 28 august, în distribuția spectacolului "Un like pentru feisbuc!", în regia lui Alexandru Jitea, vor juca actorii Ioana Calotă, Laura Anghel, Diana Iarca, Marina Neagu.

Sâmbătă, 29 august, două îndrăgite trupe revin la Jupiter în concert: Bosquito și Proconsul, iar pe 30 august, râdem din nou cu "Școala de agenți!", cu Tudorel Filimon (nea Popa din serialul "La bloc"), Jean Lemne, Andrei Necula, Daniel Torje, Adrian Fetecău, Marilena Chelaru, Vlad Jipa, Gheorghe Raiu, Ovidiu Mihăilescu, Dan Caramihai.

Marți, 1 septembrie, lumea poveștilor se încheie, la Jupiter, cu "Gașca Zurli", ca mai apoi, joi, 3 septembrie, Proconsul să încheie stagiunea într-un ultim concert. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : Proconsul concertează la Jupiter
Marţi, 04 August 2015
Stire din Cultură-Educație : Începe luna Proconsul,  pe litoral!
Marţi, 30 Iunie 2015
Stire din Cultură-Educație : La Jupiter,  spectacALL INCLUSIVE
Joi, 08 Ianuarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Proconsul revine la Constanța
Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
Stire din Monden : "Nimeni nu îl jignește pe soțul meu"
Pagina a fost generata in 0.768 secunde