Pe 29 august, întâlnire cu maestrul Gheorghe Gheorghiu

Super-show la Perla Venusului: "Bucuriile Vacanței"!

116
Super-show la Perla Venusului:

Articole de la același autor

Sâmbătă seară, 29 august, pe scena special amenajată pe plaja Perla Venusului, este programat un super-spectacol de muzică ușoară: "Bucuriile Vacanței", cap de afiș fiind binecunoscutul artist Gheorghe Gheorghiu. Alături de maestru, în aplauzele miilor de turiști, pe scenă vor mai urca Andreea Antonescu și Rucsy (Blaxy Girls), iar MC Cristian Pietricică, responsabilul cu buna dispoziție, dă tonul distracției.

La fel cum au procedat pe durata întregului sezon estival, organizatorii spectacolului de la Perla Venusului au decis ca și la această reprezentație intrarea să fie liberă!

"Îi așteptăm pe turiști în număr cât mai mare, pentru că spectacolul este unul de calitate. Ne mândrim cu faptul că, luna aceasta, am avut onoarea de a-l avea invitat special în spectacol pe celebrul interpret Francesco Napoli. A fost un show de zile mari, toată lumea s-a simțit excelent și sunt convins că și sâmbătă va fi aceeași atmosferă", a declarat patronul Complexul Turistic Perla Venusului, Dragoș Dima.

Iar pentru cei mici, joi, 27 august, de la ora 20.30, tot la Perla Venusului, va avea loc spectacolul muzical umoristic pentru copii "Povestea Mascotelor", în care eroii principali sunt Rică și Bubulică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 31 August 2015
Stire din Social : Ești la mare? Hai la bowling!
Pagina a fost generata in 1.5862 secunde