PROGNOZA METEO pe două săptămâni. Instabilitate atmosferică în august

239
PROGNOZA METEO pe două săptămâni. Instabilitate atmosferică în august - meteolunaseptembrie20181-1564399484.jpg

Articole recomandate

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru perioada 29 iulie - 11 august 2019. Până la sfârșitul lunii iulie vremea se menține călduroasă. De la începutul lunii august vremea intră într-un proces de răcire. Ulterior, până la finalul intervalului de prognoză, temperaturile maxime vor avea, în medie, valori de 30 de grade. 


Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice va fi mai mare în la începutul lunii august.


DOBROGEA


La începutul intervalului, media temperaturilor maxime va crește spre 32 de grade în data de 31 iulie. Va urma o răcorire a vremii, care în ultima zi a primei săptămâni va aduce media maximelor termice la 26 de grade. Ulterior, până la finalul intervalului de prognoză, temperaturile maxime vor avea, în medie, valori de 28 de grade. Temperaturile minime vor avea cea mai ridicată medie de 22 de grade în dimineața de 1 august, cea mai mică de 16...17 grade în intervalul 4-6 august, iar ulterior aceasta va oscila ușor în jurul a 18 grade.


Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice va fi mai mare în intervalul 1-4 august, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.544 secunde