PROGNOZA METEO pentru Dobrogea, pe două săptămâni. Cum va fi vremea până la Crăciun

1228
PROGNOZA METEO pentru Dobrogea, pe două săptămâni. Cum va fi vremea până la Crăciun - img1-1544441128.jpg

Articole recomandate

ANM a actualizat previziunile pentru următoarele zile. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice și sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.

PROGNOZA METEO DOBROGEA

În prima săptămână de prognoză, temperaturile diurne nu vor avea variații semnificative și se vor situa în jurul celor normale în a doua decadă a lunii decembrie, între 3 și 6 grade. Minimele nocturne vor fi mai coborâte doar în perioada 13-14 decembrie, în rest urmând a se situa ușor peste medii, într-un ecart de -4...0 grade. 


Estimările prognostice pentru intervalul 15-23 decembrie indică o probabilitate mai mare de a se înregistra un regim termic în general peste cel normal în a doua jumătate a lunii decembrie, mai ales în privința valorilor diurne. 


Probabilitate pentru precipitații (predominant ploaie, trecător mixte) va fi relativ ridicată pe parcursul intervalului de referință. Acestea vor fi totuși în general slabe, doar în jurul datei de 15 decembrie fiind estimate cantități de apă moderate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4265 secunde