Programări online la Casa Căsătoriilor Constanţa

3312
Programări online la Casa Căsătoriilor Constanţa - programarionline-1614527723.jpg
Începând de luni, 1 martie, tinerii care vor să-şi unească destinele în perioada următoare se pot programa online pentru oficierea căsătoriilor.

În acest sens, constănțenii pot accesa site-ul https://programaridlepct.primaria-constanta.ro/casatorie/, unde se vor putea programa la data și ora dorite pentru a spune „DA“ în fața ofițerului Stării Civile. De pe același site pot afla și documentele necesare pe care trebuie să le prezinte pentru căsătorie cu 11 zile înaintea oficierii la Serviciul Stare Civilă din cadrul Direcției Locale de Evidență Persoane.

„În momentul efectuării programării, cei în cauză vor primi un mesaj automat în care li se va comunica data la care trebuie să se prezinte pentru depunerea documentelor. Menționăm că neprezentarea ambilor soți la depunerea declarației de căsătorie, cu 11 zile înaintea oficierii, duce la imposibilitatea încheierii căsătoriei”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Pentru mai multe informații, doritorii pot apela Serviciul Stare Civilă la numărul de telefon 0731/500.128 sau adresa de mail: spclep_starecivila@primaria-constanta.ro.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2655 secunde