Vă este dor de vacanță? S-a deschis Târgul de Turism al României, ediția virtuală!

196
Vă este dor de vacanță? S-a deschis Târgul de Turism al României, ediția virtuală! - vaedordevacantasedeschidetarguld-1613673465.jpg

Articole de la același autor

Stimați cititori, pregătiți-vă calculatoarele, tabletele, smartphone-ul și fiți pe fază! În spațiul virtual s-a deschis Târgul de Turism al României!

Evenimentul organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu camerele de comerț și industrie din România, în perioada 18 – 21 februarie 2021, reprezintă cea mai tare experiență digitală din domeniul turismului.

Navigând pe platforma #TTRVirtual, veți găsi zona de Market Place, în care se regăsesc ofertele firmelor expozante. Vizitatorii le pot accesa foarte rapid datorită sistemului inteligent de filtre de căutare.

„Ediția virtuală a Târgului de Turism al României se adresează atât vizitatorului tradițional, care este în căutare de vacanțe sau sejururi pe meleaguri românești, care vânează oferte all inclusive sau destinații de familie, cât și călătorului nonconformist care preferă destinațiile inedite și contactul direct cu obiceiurile locului, căruia îi plac vacanțele de tipul do-it-yourself și este prieten cu tehnologia”, ne asigură organizatorii.

Platforma reunește 125 de expozanți din România și străinătate: Bulgaria, Grecia, Muntenegru, Tunisia, cu o largă paletă de oferte și prețuri avantajoase, cu vacanțe personalizate și recomandări pentru călătorii în siguranță. Toate acestea vor putea fi accesate de publicul larg din 18 februarie, începând cu ora 10, în platforma virtuală (www.targuldeturism.ro).

În cadrul târgului sunt promovate cele mai frumoase zone turistice din România. Pentru cei ce își doresc o vacanță de Paște și 1 Mai pe meleaguri românești, expozanții au pregătit pachete cu discounturi între 10% – 30% și servicii de închiriere a mașinilor la prețuri reduse.

Nu lipsesc nici sejururile all inclusive sau de tipul demi-pensiune pe litoralul românesc, bulgăresc sau grecesc.

Pentru vacanțele achiziționate pe perioada târgului, vizitatorii pot beneficia de reduceri cuprinse între 10% și 30% la hoteluri de 3, 4 sau 5 stele.

De asemenea, vizitatorii vor găsi și oferte speciale pentru destinațiile exotice sigure: Maldive, Thailanda, Zanzibar, Dubai, Egipt și Tunisia.

Programul de vizitare al târgului virtual este zilnic, în perioada 18 – 21 februarie 2021, între orele 10 – 18.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4695 secunde