FC Viitorul U19 nu va mai juca cu Apoel Nicosia. Ediția 2020/2021 a UEFA Youth League, anulată!

157
FC Viitorul U19 nu va mai juca cu Apoel Nicosia. Ediția 2020/2021 a UEFA Youth League, anulată! - fcviitorul-1613673660.jpg

Articole de la același autor

Evoluția pandemiei Covid-19 și măsurile aferente impuse de autoritățile sanitare din multe state ale Europei i-au determinat pe oficialii UEFA să anuleze ediția 2020/2021 a Ligii Campionilor pentru juniori la fotbal, cunoscută sub denumirea de UEFA Youth League, informează site-ul oficial al Academiei Hagi.

Situația nu a evoluat pozitiv în întreaga Europă, iar măsurile multor guverne de pe continent față de restricțiile de călătorie au atârnat decisiv în măsura radicală luată de forul european. La UEFA, s-au primit din ce în ce mai multe îngrijorări ridicate de mai multe dintre cluburile participante în UEFA Youth League cu privire la capacitatea lor de a călători sau de a organiza meciuri.

Întrucât s-a făcut deja o reprogramare și reformatare a competiției (care ar fi trebuit să debuteze inițial în octombrie 2020), nu mai existau posibilități de a amâna și mai mult începutul UEFA Youth League în acest sezon. În consecință, Comitetul Executiv UEFA a luat decizia de a anula ediția 2020/2021 UEFA Youth League.

Conform tragerii la sorți care avusese loc pe 27 ianuarie 2021, campioana României, FC Viitorul U19, ar fi trebuit să întâlnească în turul inaugural al competiției formația cipriotă Apoel Nicosia U19. Partida era programată pe 3 martie, pe terenul echipei cipriote.

XXX

Complexul Academiei Hagi de la Ovidiu a fost gazda unui meci de verificare între juniorii U17 ai Viitorului și formația de Liga a III-a Gloria Albești.

Partida s-a încheiat cu victoria echipei din Albeşti, scor 4-1 (1-0).

Pentru Viitorul U17, a marcat Denis Curea (min. 60), în timp ce golurile învingătorilor au fost înscrise de Dumitru Muzechearu (min. 40), Emma Sunday (min. 76), Remus Mihai (min. 82) şi Gabriel Boicu (min. 90+1).

FC Viitorul U17 (antrenori Nicolae Roșca, Liviu Ștefan): repriza I: Trandafir, Sulițanu, Osman, Marin, Hondorocu, Onuț, Curea, Dimitrie Toader, Mazilu, Băceanu, Știubea; repriza a II-a: Răfăilă, Marin, David Toader, Ștefănescu, Borza, Curea (min. 70, Agafiței), Neicu, Bujor, Malama, Sali, Caragea. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3738 secunde