Viitorul, doar egal pe terenul Astrei Giurgiu

181
Viitorul, doar egal pe terenul Astrei Giurgiu - viitorulegal-1612189665.jpg
FC Viitorul Constanţa a avut parte de un meci extrem de dificil duminică pe terenul celor de la Astra Giurgiu. Elevii lui Mircea Rednic au deschis rapid scorul în minutul 9 prin George Ganea, fiul fostului mare atacant al echipei naţionale a României, Ionel Ganea.

Astralii au restabilit egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 61 printr-o reuşită de toată frumuseţea a lui Wuthrich. În urma acestui rezultat Viitorul se află pe locul 8 în Liga I, cu 25 de puncte, în timp ce Astra este pe 13, cu 19 puncte.

„Văzând cum au decurs lucrurile în repriza a doua, sunt mulțumit. Noi am început bine jocul, păcat că n-am continuat în aceeași manieră.

Am intrat în jocul lor, cu multe mingi la întâmplare. Și-a intrat în rol și Budescu, care a schimbat felul de joc al lor, dar și soarta meciului. Nu se poate ca la minge respinsă pe zonă centrală să nu fie nimeni (n.r. la golul de 1-1). Din neatenție și lipsa noastră de responsabilitate, ne-au egalat.” , a declarat Mircea Rednic la finalul meciului.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3639 secunde