Jucătorii de tenis de masă vaccinaţi anti-COVID nu vor fi obligaţi să se testeze

186
Jucătorii de tenis de masă vaccinaţi anti-COVID nu vor fi obligaţi să se testeze - tenismasavaccin-1612189634.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Director al Federaţiei Române de Tenis de Masă a decis ca jucătorii care se vor vaccina anti-COVID să nu mai fie obligaţi să se testeze pentru a participa la competiţiile interne din luna februarie, informează, luni, site-ul oficial al FRTM.

De asemenea, sportivii care au fost infectaţi cu COVID-19 nu vor mai fi testaţi timp de 90 de zile de la ieşirea din carantină.

„În cazul în care sportivii, antrenorii, arbitrii, oficialii care participă la respectivele competiţii sunt vaccinaţi anti-COVID, aceştia nu vor mai fi nevoiţi să facă un test PCR sau un test rapid pentru a participa. Ei trebuie să prezinte dovada vaccinării cu ambele doze, inclusiv cu rapelul. În cazul în care un sportiv, antrenor, arbitru, oficial care participă la competiţii a trecut prin boala COVID, are o dovadă de la DSP a perioadei pe care a petrecut-o în carantină şi s-a vindecat, acesta nu va mai avea nevoie, în următoarele 90 de zile de la data ieşirii din carantină, să facă un test PCR sau unul rapid pentru a participa la competiţie. Decizia se bazează pe Ordinul Ministrului Sănătăţii 1513/2020”, se arată în decizia Consiliului Director din 26 ianuarie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6355 secunde