Programul casieriilor RADET de Revelion

2870
RADET Constanța  anunță că în perioada Revelionului, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții regiei care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu energie termică vor lucra în program normal. Apelurile către telefoanele dispeceratului 0241/616.792  vor fi preluate în regim non-stop. "Echipele de intervenție vor acționa cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncționalitățile apărute în sistemul de termoficare al municipiului Constanța să fie remediate în timp util, iar clienții noștri să poată beneficia de servicii la parametrii optimi", precizează Liliana Enache, purtătorul de cuvânt al RADET.

Casieriile vor funcționa însă după un program special. Astfel, astăzi nu se vor putea face plăți decât până la ora 16,00, iar sâmbătă, 31 decembrie, duminică, 1 ianuarie, și luni, 2 ianuarie, nu se vor putea face plăți deloc. Începând cu data de 3 ianuarie 2012, casieriile RADET Constanța își vor relua programul normal de lucru, între orele 08,00 și 16,00.

"Pentru informații suplimentare, clienții noștri pot suna la Dispeceratul RADET care funcționează non stop, la numărul de telefon 0241/616.792", mai explică reprezentantul regiei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 Decembrie 2011
Stire din Social : Mâine, program normal la Enel
Pagina a fost generata in 0.3737 secunde