Proiect S.C. RAJA S.A. de un milion de dolari, la Cobadin

513

Articole de la același autor

În ultimii ani, S.C. RAJA S.A. Constanța a reușit să se impună atât la nivel național, cât și internațional, în rândul operatorilor de profil. Calitatea serviciilor furnizate, recunoscută prin certificările europene, răspunde tuturor cerințelor și solicitărilor internaționale din domeniul apei, calitate certificată și de rela-țiile de colaborare cu cei mai mari specialiști din mediul internațional, dar și de comunicarea cu cele mai înalte foruri administrative ale unor țări aflate pe primul loc în ceea ce privește tehnologia la nivel de vârf.
Ca o confirmare a legăturilor speciale formate, astăzi, la ora 8,30, la sediul central al S.C. RAJA S.A. Constanța, se va semna protocolul de colaborare între regia constănțeană și Guvernul Statelor Unite, prin Agenția de Comerț și Dezvoltare SUA. Protocolul are la bază implementarea unui proiect pilot SCADA pentru zona Cobadin, proiect ce se va realiza cu o finanțare nerambursabilă de aproape un milion de dolari, din partea Guvernului SUA și urmărește implementarea celor mai moderne și performante tehnologii în domeniul alimentării cu apă.
La eveniment vor participa David Hester, director regional Europa și Asia în cadrul Agenției de Comerț și Dezvoltare a Guver-nului SUA, Keith Kirkham, șeful Serviciului Comercial din cadrul Ambasadei SUA la București, reprezentanți ai Consiliului Județean Constanța și ai firmei ame-ricane Motorola.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7055 secunde