Protest la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța, în fața sediului

10792
Protest la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța, în fața sediului - whatsapp-image-20231122-at-09361-1700639710.jpeg

Articole de la același autor

Angajații Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța protestează, astăzi, în fața sediului instituției. Cu deviza că „Profesioniștii merită respect și condiții de muncă adecvate”, angajații au ieșit cu mai multe mesaje pentru a își face vocea auzită. Aceștia sunt nemulțumiți de condițiile de muncă epuizante, de numărul orelor suplimentare și de felul în care sunt tratați în cariera lor.

Protestatarii cer guvernanților respect și tratament echitabil, remunerare corectă, condiții de muncă adecvate și personal adecvat. Aceștia transmit că este revoltător cum alți colegi din alte ministere se bucură de beneficii și salarii consistente, în timp ce ei sunt nevoiți să accepte de ani buni batjocură și dispreț din partea guvernanților.

„Așadar, spunem: Ajunge! Nu vrem să mai tolerăm să fim subestimați și tratați discriminatoriu. Suntem aici pentru a cere cu tărie, condiții de muncă adecvate, personal suficient pentru a face față cerințelor activității noastre și o remunerare pe măsura activității depuse.

Nu putem continua să acceptăm tratamentul nedrept și ignorarea nevoilor noastre legitime. Cerem guvernanților să acționeze în interesul nostru și să recunoască contribuția noastră la societate.

Solicităm sprijinul publicului și a colegilor noștri din diverse sectoare. Uniți în voce și acțiune, putem determina schimbarea de care avem atâta nevoie.

Suntem profesioniști, suntem dedicați, suntem oameni. Este timpul să fim tratați cu respect și să fim recunoscuți pentru munca noastră. Ajunge!”, se revoltă reprezentanții AJOFM Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3943 secunde