RADET ajută asociațiile de proprietari să recupereze banii de la restanțieri

270
1
RADET ajută asociațiile de proprietari să recupereze banii de la restanțieri - radet-1472054871.jpg

Articole de la același autor

Asociațiile de proprietari care au de recuperat sume mari de bani de la locatarii restanțieri pot apela la reprezentanții RADET pentru a-i consilia și a rezolva punctual situațiile.


"Administratorii asociațiilor de proprietari unde sunt restanțieri cu sume mai mari de 5.000 de lei la plata întreținerii și doresc să fie îndrumați și sprijiniți în demersurile de recuperare a restanțelor, sunt invitați la sediul RADET, de pe strada Badea Cârțan nr. 14 A, pentru a discuta punctual. Este necesar să aibă pregătite mai multe documente, cum ar fi fișele analitice centralizate, care să cuprindă debitele restante, penalizările calculare și aplicate, dar și hotărârile - titlurile executorii obținute în instanță împotriva debitorilor și dovada punerii în executare silită a acestora", explică directorul ge-neral al RADET Constanța, Liviu Popa.


Persoanele interesate de consultarea spe-cialiștilor RADET se pot programa pentru întâlnire, la numărul de telefon 0341/461.232 sau pe e-mail la adresa [email protected]. "Dorim prin demersurile noastre să ajutăm asociațiile de proprietari să recupereze restanțele pe care le au de încasat de locatarii rău platnici, astfel încât să nu fie periclitată derularea contractelor încheiate. Vom încerca să găsim soluțiile cele mai potrivite pentru fiecare locatar în parte care înregistrează restanțe la plata către asociație a cotelor lunare de întreținere. RADET Constanța deține o experiență vastă în recuperarea și colectarea creanțelor, metodele folosite în procesul de recuperare a datoriilor nedepășind sub nici o formă cadrul legal, respectând în totalitate legislația română în vigoare", a mai spus șeful RADET.


Potrivit acestuia, avantajul colaborării cu RADET constă în principal în asigurarea fluidizării încasărilor necesară în derularea contractelor încheiate între asociații și regie, constând în evitarea acumulării de restanțe la plata energiei termice, care pot provoca penalități considerabile și ulterior debranșări ale utilităților, toate acestea cu consecințe și asupra locatarilor de bună-credință, bun-platnici.


Comentează știrea

mm
25 august 2016
m

O Andreea!!Ti-au intrat banii in cont de la RADET!Bravo.Te descurci cu 2 slujbe sau mai esti platiti si de altii?Multumim de informare.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8769 secunde