Concurs RADET Constanța a ieșit cu fața curată

359

Articole recomandate

Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC) a efectuat, la sfârșitul lunii februarie, un control la RADET Constanța.
Experții ANRSC au insistat pe verificarea pierderilor și pe modul de facturare a consumurilor. Acțiunea de control a avut ca obiective, printre altele, verificarea nivelului pierderilor înregistrate ca diferență între energia termică cumpărată și cea furnizată, verificarea para-metrilor calitativi de furnizare a energiei termice la branșament sau verificarea modului în care au fost soluționate petițiile și sesizările utilizatorilor serviciului public de alimentare cu energie termică.
Din diferența între cantitatea de energie termică cumpărată și produsă și cantitatea de energie termică facturată, au rezultat, în urma controlului, pierderi pe rețelele de transport și distribuție de 17, 33%, limită normală de altfel. Anumite fluctuații înregistrate în lunile octombrie și decembrie au depășit acest procent, din cauza punerii în funcțiune a sistemului de termoficare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8475 secunde