RADET începe probele la rece. Când vor avea constănțenii căldură în apartamente

1054
2
RADET începe probele la rece. Când vor avea constănțenii căldură în apartamente - calorifercaldura8-1444722134.jpg

Articole de la același autor

RADET Constanța începe pregătirea sistemului de alimentare centralizată cu energie termică pentru sezonul rece 2015-2016. Astfel, începând cu data de 19 octombrie, vor demara probele la rece și ulterior la cald, probe ce se vor efectua numai pe rețeaua RADET, nu și pe instalațiile inte-rioare ale blocurilor.


Atunci când condițiile meteo o vor impune se va relua furnizarea energiei termice sub forma de căldură către toți consumatorii RADET.


"Solicităm pe această cale tuturor consumatorilor RADET să urgenteze încheierea lucrărilor pe instalațiile interioare, sau să anunțe la Dispecerat RADET, la numere de telefon 0241.616.792, 0341.461.000, blocurile/scările de bloc la care au lucrări și nu doresc încărcarea insta-lațiilor pentru a preveni eventualele inundații.


Menționăm că la această dată nu sunt îndeplinite condițiile meteorologice care să impună reluarea furnizării căldurii, acest program fiind stabilit în concordanță cu evoluția temperaturilor exterioare și cu cerințele asociațiilor de pro-prietari de a nu începe încă furnizarea de căldură", transmit reprezentanții RADET Constanța. 


Comentează știrea

jale
13 octombrie 2015
nu caldura de acum

nu de acus caldura....................stati naibii potoliti si nu da-ti caldura ca deja e cam devreme si vremea se va incalzi................ieri sp astia ca a fost frig de la noi dar minciuna era f cald 20 grade.

Terente
13 octombrie 2015
@jale

calm, sa nu faci temperatura de la cat ti-o dau in gura

Articole pe aceeași temă

Luni, 12 Octombrie 2015
Stire din Social : RADET începe probele la rece
Pagina a fost generata in 0.7552 secunde