Raed Arafat: Nu avem discuţii despre condiţii suplimentare, sper ca lumea să respecte restricţiile

702
Raed Arafat: Nu avem discuţii despre condiţii suplimentare, sper ca lumea să respecte restricţiile - raedarafat1b97bfd013-1608907067.jpg

Articole recomandate

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a afirmat vineri că nu există discuţii pentru impunerea unor noi măsuri sanitare suplimentare, dar a îndemnat populaţia să respecte restricţiile existente pentru că acestea previn răspândirea chiar şi a noii tulpini, potrivit Agerpres.


"Nu avem discuţii despre condiţii suplimentare, dar sper ca lumea să respecte, de Anul Nou, de Revelion, restricţiile care există. Noua tulpină a început să apară şi în alte ţări, dar nu cred că este evitabil să apară şi la noi, dar important este să respectăm măsurile actuale, pentru că acestea previn răspândirea inclusiv a noii tulpini", a declarat Raed Arafat.


Şeful DSU a fost prezent vineri, alături de şeful Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea, dr. Valeriu Gheorghiţă, la sosirea primelor 10.000 de doze de vaccin anti-COVID-19 în România, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7847 secunde