Rafele de vânt puternic, la Constanța. Unde puteți semnala problemele

197
Rafele de vânt puternic, la Constanța. Unde puteți semnala problemele - rafaledevant-1578352112.jpg

Articole de la același autor

Deși Constanța a ieșit de sub codul galben de vânt puternic, rafalele vor mai continua și în cursul zilei de astăzi, iar temperaturile se mențin scăzute. Tocmai de aceea, autoritățile locale fac apel către cetățeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum și a imobilelor aflate în construcție, iar conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staționarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor.


Dacă întâmpinați probleme, le puteți semnala la Dispeceratul Primăriei municipiului Constanța - 0241/550.055, Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală - 0241/484.205 sau pe WhatsApp, la numărul 0799/606.142, ori la Dispecerat Serviciului Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență - 0737/552.271.


Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat și vântul suflă cu putere, dinspre nord. Maxima termică abia dacă va atinge 1 grad Celsius. Peste noapte, norii se mai risipesc și rafalele se mai domolesc, va fi însă ger. Termometrele vor indica minimum -3 grade Celsius. Mâine, va fi ceva mai cald și este posibil să apară și soarele. Valorile termice se vor încadra între -2 și 4 grade Celsius. Iar de joi sunt așteptate chiar și 7, 9 grade pe timpul zilei.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4724 secunde