RAJA. Pe ce străzi se lucrează la rețelele de apă

106
RAJA. Pe ce străzi se lucrează la rețelele de apă - avarieraja-1424956873.jpg

Articole de la același autor

13 străzi din municipiul Constanța vor fi refăcute în următoarea perioadă, după intervențiile la rețeaua de apă.

Reprezentanții RAJA au anunțat că au transmis deja constructorului necesitatea remedierii asfaltului, în urma tasării. Este vorba despre străzile Mercur, Ion Rațiu, I-G. Duca, la interscția cu strada Călugăreni, bulevardul Aurel Vlaicu, în două puncte, strada Nicolae Filimon, în trei puncte, strada Alba Iulia, între bulevardul Aurel Vlaicu și strada Verde, strada P. Bănățeanu, la intersecția cu strada Medeea, strada Medeea, în alte trei puncte, strada Cumpenei, strada Comarnic, strada Poporului și bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în dreptul Grupului Școlar de Telecomunicații.

Pentru străzile Ion Lahovari, I.L. Caragiale, bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Semănătorului, au fost trimise adrese în privința remedierii problemelor. De asemenea, pe străzile henri Coandă, Arcașului, Mărțișorului și undătura Năvodari, se fac intervenții la branșamentul de apă sau la colectorul menajer. Iar pe străzile Timișana, Gheorghe Marinescu, Nordului și Duiliu Zamfirescu, sunt lucrări în execuție, cu Autorizație de construcție.

Potrivit directorului adjunct al RAJA, Aurel Presură, constructorul a fost atenționat să se refacă în regim de urgență suprafețele deteriorate la nivel de strat rutier și asfaltarea acestora imediat după începerea livrărilor de asfalt.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.526 secunde