Răspunsul lui Raed Arafat privind vaccinarea obligatorie în Austria

306
Răspunsul lui Raed Arafat privind vaccinarea obligatorie în Austria - raed-1637332852.jpg
Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a comentat măsurile impuse în Austria privind vaccinarea obligatorie.

Potrivit Antena3.ro Întrebat, în contextul situației din Austria, care impune vaccinarea obligatorie din 1 februarie, despre situația României, Arafat a răspuns că în acest moment la CNSU nu există o astfel de abordare.

„Austria și alte țări discută de obligativitatea vaccinării, sunt și unele măsuri mai dure acolo unde acum este o creștere a valului și a cazurilor noi. Noi am văzut că a ajuns să scadă numărul cazurilor și sigur că și datorită măsurilor și poate că și populația devenit mai atentă.

Totuși trebuie să recunoaștem că s-au mai vaccinat, chiar dacă nu este numărul pe care noi ni l-am dorit. Totuși s-au vaccinat peste un milion de oameni în perioada care a trecut. În acest moment nu este pusă pe masă o discuție fie referitoare la vaccinarea obligatorie, fie la un lockdown pentru nevaccinați”, declară șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.


Pagina a fost generata in 0.1961 secunde