Răspunsul lui Raed Arafat privind vaccinarea obligatorie în Austria

349
Răspunsul lui Raed Arafat privind vaccinarea obligatorie în Austria - raed-1637332852.jpg

Articole de la același autor

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a comentat măsurile impuse în Austria privind vaccinarea obligatorie.

Potrivit Antena3.ro Întrebat, în contextul situației din Austria, care impune vaccinarea obligatorie din 1 februarie, despre situația României, Arafat a răspuns că în acest moment la CNSU nu există o astfel de abordare.

„Austria și alte țări discută de obligativitatea vaccinării, sunt și unele măsuri mai dure acolo unde acum este o creștere a valului și a cazurilor noi. Noi am văzut că a ajuns să scadă numărul cazurilor și sigur că și datorită măsurilor și poate că și populația devenit mai atentă.

Totuși trebuie să recunoaștem că s-au mai vaccinat, chiar dacă nu este numărul pe care noi ni l-am dorit. Totuși s-au vaccinat peste un milion de oameni în perioada care a trecut. În acest moment nu este pusă pe masă o discuție fie referitoare la vaccinarea obligatorie, fie la un lockdown pentru nevaccinați”, declară șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3019 secunde