Rată mică de răspândire și rată mare de vindecare de Covid-19, la Constanța

1240
Rată mică de răspândire și rată mare de vindecare de Covid-19, la Constanța - ratamicaderaspandire-1588698606.jpg

Articole de la același autor

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 245 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 11 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 183 de pacienți au fost declarați vindecați. De altfel, rata de vindecare din Constanța este de aproximativ 75%, printre cele mai ridicate din toată țara.

În centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 371 de persoane, care ocupă 16% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 585 de persoane în izolare la domiciliu.

În ultimele 24 de ore, au fost efectuate 1.647 de verificări cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, cum ar fi măsuri de izolare, verificarea documentelor privind deplasarea sau libera circulație. Totodată, în ultimele 24 de ore, polițiștii constănțeni au controlat 21 de societăți comerciale și PFA.

Pentru verificarea măsurilor impuse prin Ordonanțele Militare în vigoare, peste 900 de forțe de ordine din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Inspectoratului de Jandarmi Jiudețean Constanța, Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța, Poliția Locală Constanța, Garda de Coastă, Ministerului Apărării Naționale, au fost angrenate în județul Constanța, în ultimele 24 de ore.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5539 secunde