RATC. Iată ce abonamente introduce RATC

112
RATC. Iată ce abonamente introduce RATC - ratcpensionari131412062813655994-1404300219.jpg

Articole de la același autor

Abonamentele pe transportul în comun pentru foștii deținuți și deportați politic vor fi distribuite trimestrial de către RATC. Începând cu trimestrul al treilea al anului 2014, RATC eliberează abonamentele pentru beneficiarii Legii nr. 118/1990 și cei ai Legii nr. 189/2000, cu valabilitate de trei luni.


Beneficiarii trebuie să meargă la casa de abonamente de la Gară pentru a ridica abonamentul pe trei luni. Aceștia trebuie să prezinte buletinul sau cartea de identitate, în original și copie, talonul de pensie, în copie, decizia de acordare a calității de beneficiar al Legii, numai dacă nu au depus o copie când li s-a eliberat legitimația RATC sau în cazul în care condițiile din decizie s-au schimbat. La controlul în mijloacele de transport, beneficiarii trebuie să aibă asupra lor atât abonamentul eliberat de RATC, cât și buletinul sau cartea de identitate în original. 


De asemenea, soțul sau soția beneficiarului poate ridica și folosi abonamentul pe trei luni și neînsoțit de beneficiar, în interesul acestuia. La control, ei trebuie să prezinte, pe lângă documentele de mai sus, și o copie a certificatului de căsătorie. În plus, dacă soția sau soțul beneficiarului nu există sau nu se poate prezenta pentru a ridica abonamentul, beneficiarul poate desemna un împuternicit pentru a-i ridica abonamentul sau pentru a circula gratuit cu mijlocul de transport RATC, neînsoțit, în interesul beneficiarului. Împuternicirea trebuie să fie eliberată la un notar public și trebuie prezentată atât la ridicarea abonamentului, cât și la controlul pe autobuz.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Iulie 2014
Stire din Sănătate : Anunț important de la RATC!
Pagina a fost generata in 0.8331 secunde