Prostituată lovită de două mașini, în Constanța

260
Prostituată lovită de două mașini, în Constanța - 2iulieprostituatalovitaaurelvlai-1404300075.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de la Serviciul Poliției Rutiere Constanța au demarat o anchetă, după ce o femeie de 38 de ani a fost lovită de două mașini, azi noapte, pe B-dul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. Martorii le-au spus oamenilor legii că femeia traversa prin loc nepermis, când a fost lovită de o mașină, care rula pe banda a doua. În urma impactului, femeia a fost proiectată pe sensul opus, unde a fost lovită de un Ford. 


Șoferul primei mașini implicate în incident a părăsit locul accidentului, polițiștii stabilind că este vorba despre o Skoda pe baza probelor găsite la fața locului. Și anume, au găsit o oglindă retrovizoare stânga. În schimb, șoferul Fordului, Horațiu D., a rămas la locul accidentului și a povestit cum s-au petrecut lucrurile, din perspectiva sa. 


Victima, Samanta G., a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Potrivit cadrelor medicale, starea sa este stabilă iar viața nu-i este pusă în pericol. Martorii spun că femeia este prostituată și poate fi văzută frecvent în zona unde a avut loc accidentul, în dreptul Campusului Universității "Ovidius". 


Șoferul care a părăsit locul accidentului s-a prezentat, astăzi, în jurul orei 11,00, la sediul Poliției Rutiere. Polițiștii îl anchetează pentru vătămare corporală din culpă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5423 secunde