Rău-platnicii vor fi trași la răspundere de RADET

399

Articole de la același autor

Atenție, constănțeni! Conducerea Regiei Autonome de Distribuire a Energiei Termice (RADET) va face toate demersurile necesare pentru recuperarea creanțelor de la persoanele care nu și-au plătit facturile de energie termică în termenul scadent. Totuși, au precizat reprezentanții RADET, măsurile nu vor fi aplicate consumatorilor care își achită integral debitul sau îl achită parțial și încheie un proces verbal de eșalonare pentru datoria rămasă de achitat. Dovada achitării se va prezenta la RADET Constanța, din strada Badea Cârțan nr.14 A sau se va comunica la telefon/fax 0341.461.233, 0341. 461.234, email: office@radet-constanța.ro, în termenul specificat.

Ca urmare, asociațiile de proprietari care au restanțieri la plata întreținerii au posibilitatea să solicite regiei întocmirea convențiilor individuale de facturare, conform procedurii legale ori să cesioneze în favoarea RADET creanțele certe, lichide și exigibile pe care le au de încasat.

În același timp, RADET Constanța aduce la cunoștința tuturor consumatorilor care înregistrează datorii la plata energiei termice că, pentru recuperarea creanțelor, regia pune în aplicare prevederile Legii 255 din 2016. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Mai 2018
Stire din Social : Începe citirea contoarelor RADET
Pagina a fost generata in 0.9766 secunde