Redactorul șef al ziarului Cuget Liber, Carmen Mocanu, premiat la GALA “ZIUA DOBROGEI”. Iată cine a mai primit premii!

16709

Articole de la același autor

De „Ziua Dobrogei”, Consiliul Județean Constanța (CJC) a oferit plachete aniversare „145 de ani de când Dobrogea s-a unit cu România” mai multor personalități dobrogene. Evenimentul a avut loc, într-un cadru festiv, la Melody Ballroom din Mamaia, acolo unde președintele CJC, Mihai Lupu a înmânat, în semn de recunoștință dobrogenilor valoroși, un simbol de prețuire pentru modul în care aceștia fac cinste Dobrogei în domeniile în care activează.




Astfel, au fost premiați Gheorghe Hagi, Dorin Grecu Sasu, directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară OCPI Constanța, Vasile Nicoară, directorul Colegiului „Mircea cel Bătrân”, prof.univ.dr. Mitică Pepi de la Universitatea Ovidius, Cristina Schipor, director executiv Direcția de Sănătate Publică Constanța, Sorin Ciutureanu, directorul Oil Terminal, Emre Yurdakul, Consulul General al Republicii Turcia la Constanţa, Cristian Radu, primarul municipiului Mangalia, comandorul Nicolae Crețu, Baza 57 aeriană “Mihail Kogălniceanu” și Carmen Mocanu, redactor-șef al ziarului „Cuget Liber”.


La înmânarea plachetei aniversare colegei noastre, președintele CJC, Mihai Lupu, a declarat: “Carmen Mocanu este un jurnalist echidistant, un jurnalist care conduce un ziar atât de echilibrat încât cred că ar putea să fie un model pentru toți cei care se apucă să facă jurnalism. Vă rog să primiți acest premiu, o plachetă aniversară și un buchet de flori”.


După primirea plachetei, Carmen Mocanu, redactorul șef al ziarului Cuget Liber a spus: Vă mulțumesc! Sunt onorată să primesc acest premiu, pe care, la rândul meu, vreau să-l dedic echipei “Cuget Liber” fără de care acest ziar nu ar apărea pe piața mass-media. Totodată,  aș dori să-l dedic în mod special, cititorilor ziarului „Cuget Liber”.




“În momentele de sărbătoare, ar trebui să fim, mai mult decât oricând, uniți în jurul valorilor pe care le împărtășim și solidari în fața promisiunii de a construi un viitor mai bun pentru cetățenii județului nostru. Indiferent de afilierea politică sau de poziția oficială, suntem cu toții chemați să ne implicăm activ în susținerea și promovarea istoriei, bogățiilor naturale și umane ale județului Constanța. Încă mai sunt oameni care se îndoiesc de ceea ce suntem noi, dobrogenii: o parte vitală a României și o poartă de acces în Europa.

Dragii mei, Constanța nu este la marginea acestei țări, ci la intrarea în ea. Acest județ a oferit atât de multe valori, din toate domeniile de activitate. Avem turism, avem numeroase edificii culturale, avem monumente unice în lume, avem un potential uimitor de dezvoltare. Față de aceste valori ar trebui să ne întrebăm cu toții, cum putem fi mai uniți și mai buni? Cum putem să punem în valoare istoria și bogățiile pe care ni le-a dat Dumnezeu? Cum putem să ne unim în jurul unui proiect de dezvoltare pe termen lung, pentru județul nostru?

Când vom înțelege toate aceste lucruri, vom reuși să aducem schimbarea pe care ne-o dorim cu toții pentru județul Constanța.

Le mulțumesc tuturor celor care au ales să sărbătorească Ziua Dobrogei, aici, la noi acasă. Nu în ultimul rând, felicitări din suflet oamenilor de valoare cărora am avut onoarea de a le înmâna aseară un mic gest simbolic, în semn de respect și recunoștință față de contribuția semnificativă la dezvoltarea acestei regiuni”, a spus Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4153 secunde